Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a55n 77R78á58ž

8. 6. 2019 14:27

Možná přijdou Piráti s návrhem, aby ti studenti lékařských fakult, kteří neuspějí u státnic, dostali titul a mohli dělat lékaře. Vždyť neuspěli jen u nějaké hloupé zkoušky.

PS. Myslel jsem si, že Piráti vnesou do politiky "čerstvý vzduch", fandil jsem jim. A jsou pro mne největším zklamáním polistopadové politiky, protože předvádějí jen diletanství, přehnanou, až arogantní sebedůvěru, prezentují neomarxistické nápady a bonzují.

0 0
možnosti

S frajerským nadhledem kritizovat , zesměšňovat ostatní, to Pirátům jde báječně.

Když ale přijdou s vlastním, musím uznat originálním nápadem:-)tak je to naprostá katastrofa. Prostě takové ještě hloupější Věci veřejné:-)

3 0
možnosti

J21a86n 47R19á79ž

8. 6. 2019 14:31

Dobré srovnání. Piráti jsou opravdu daleko hloupější verzí Věcí veřejných. ;-D

0 0
možnosti

To víte, pár mladých voličů díky tomu možná získají... ;-)

Vám za článek karma. R^

4 0
možnosti

Kdysi byli piráti věšeni na horním ráhnu.

Dnes jsou voleni do parlamentu i jinam.

Možná to byla přílišná změna v zacházení s nimi....

2 0
možnosti

Takže z porodnice půjde napříště do života člověk s rodným listem, maturitním vysvědčením a předepsaným vš diplomem, do kterého se jen dopíše příslušný obor.

2 0
možnosti

Nelze popřít ovšem že hodnocení slohů z českého jazyka je postaveno na poměrně vágních kritériích, když strhnou body studentce za nedostatečnou slovní zásobu, přitom jde o studentku, která publikuje články v místních novinách a z ročníku prostě umí psát nejlépe. (A to nebyla jediná podivnost.)

0 0
možnosti

Ať jsou kritéria hodnocení slohů jakákoli, jsou aspoň nějaká a jsou aspoň zhruba stejně aplikována na všechny maturanty.

Jaká kritéria jsou při hodnocení na škole? Ví bůh. Navíc školní hodnocení není hodnocením anonymním, takže jiné vlivy mohou velmi vysoce převážit nad samotným hodnocením práce.

-

Jak snadno lze dojít k neobjektivnímu hodnocení ukazujete sám. Že nějaká studentka publikuje v místních novinách nevypovídá zhola nic o její slovní zásobě. Ano, je dost pravděpodobné, že ve srovnání se svým okolím má slovní zásobu poměrně dobrou - jenže co když je to jen proto, že její okolí má slovní zásobu zoufale bídnou, ba až děsivou?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS