Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro autorku článku (zdroj lidovky.cz):

Ale uměl byste mu poradit i s tímto, protože máte zkušenosti a víte, jak testy případně udělat?

OndřejŠteffl: Já můžu vyslovit názor, přispět radou. Ale že by Scio zase začalo dělat přijímací zkoušky na střední školy, to ne. Kdysi jsme to dělali, byla to jedna z nejnáročnějších věcí. Mimo jiné proto, že jsme výsledky školám dokázali dodat druhý den. Cermatu to trvá týden. Už to dělat nechceme a nebudeme, protože si myslíme, že to škodí.

0 0
možnosti

pokud žák základní školy nezvládne přijímací testy na střední školu bez toho, aby si je předem nenašprtal, NEMÁ na střední škole co dělat. Jedná se o zcela základní znalosti.

0 0
možnosti

Dobrý den. Zde na blogu můžete plakat, stěžovat si, nebo nadávat, je nám (mně také) to úplně, ale úplně houby platné. Triumfalistický řev oslavující nečekané vítězství nových garnitur, předznamenává výměnu koryt a škatule hejbejte se podle vylicitovaných paktů mezi propletenci zájmových klanů. Zbytečný zákon o státní službě je při takových pletichách všem u zadku. Ve zdejší neokoloniální gubernii kromě toho nebude možné najít persóny, které ve svých oborech nemají připálené prsty a nejsou v nějakém střetu zájmů. K tomu si připočtěte, že ministrem vámi zmiňovaného ministerstva se stal provařený šíbr, kterému jsou nějaké přijímačky a idiotské testy úplně, ale úplně fuk. Po nás potopa a spas se kdo můžeš.

3 0
možnosti

SCIO zavedl do školství bezva byznys.

Úroveň absolventů sice úspěšně klesá, ale tržby SCIO rostou !

R^;-)

7 0
možnosti

P45e59t64r 44D70r37a58p34a63l

10. 1. 2022 13:49

mě přijde naprosto ujeté, aby se žák musel speciálně nějak připravovat na to, aby vůbec pochopil, co se po něm v testu chce. Mluvíme o přijímačkách na běžné střední školy, ne na Harward

7 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2632x
Máma 4 dětí vstřebávající život v severočeské pidiobci obklopené nádhernou krajinou bývalých Sudet.

 

Seznam rubrik