Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P27e69t70r 19B36ü60r34g25e43r

25. 11. 2015 10:29

Překvapilo mne, jak tomuto nesmyslnému nápadu modří ptáci v médiích tleskají. Já si vyvodil tento závěr: zbytnělé složky státního aparátu jsou tak slabé a nemohoucí, že nedokáží podmínit výplatu dávek řádnou docházkou dětí. A tak vznikla šílená představa, že se problém vyřeší tak, že motivem pro posílání dětí do školy bude to, že se tam zadarmo nají.

0 0
možnosti
RC

Co se tyka obedu - jednoduche reseni - predpokladam, ze naprosta vetsina tech, co na ne nema penize je socialne slaba a tudiz pobiraji pridavky na deti. Stacilo by tedy automaticky pro seti od MS az po ZS automaticky presmerovat pridavky na deti (nebo jejich cast) na obedy. Pridavky na deti maji byt pouzity ve prospech deti. Takto by jednoznacne byly.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Jak prosté, funkční, elegantní.

1 0
možnosti
JH

Investovat 2,16 Mld ročně, z peněz daňových poplatníků, se za absolutní vítězství komunistů, ve volbách za cca 15 let, rozhodně vyplatí. Kdy se konečně naši současní voliči vzpamatují?

0 0
možnosti
Foto

Bohužel sdílím Vaše obavy, ale odhaduji to na daleko méně než 15 let.

0 0
možnosti
PM

P57e79t96r 83M30r56á26z94e16k

10. 11. 2015 14:35

Když jsme tak bohatý stát ,že u nás nemusí ve vězení vězni pracovat a přesto mají jídlo zdarma 5x denně....Jsme tak bohatý stát ,že si můžeme dovolit přijmout XXX tisíc ekomomických přivandrovalců,kteří do našeho ekonomického systému nikdy nedali ani korunu a my jim zdarma zajistíme ubytováni ,jídlo 5x denně s možností výběru ze 3 jídel denně a kapesné.....

Tak nechápu jakých zvěrstev a zločinů se dopustili naše České děti ,že jim musí rodiče-daňoví poplatníci za jídlo platit již od školky - 1x svačina a 1x oběd a celou základku 1x oběd....

Tohle je postavené na hlavu..

Naše děti by měli mít z našich daní zdarma jídlo min 3x denně,protože děti jsou naše budoucnost.Jídlo ve školce a na základce zdarma by mělo být samozhřejmostí....

Naši důchodci ,kteří celý produktivní život pracovali a odváděli daně by měli mít taky zdarma obědy.....A pokud jsme tak bohatí  tak nakrme naše potřebné bezdomovce a soc.vyloučené..

A až nakonec ,když už nebude našich potřebných tak se starejme o cizí lidi co sem přitáhnou bůh ví odkud....

1 5
možnosti
TH

kde jsou ti privandrovalci?

0 0
možnosti
MN

Máte pravdu a dávám karmu.

1 0
možnosti
JR

J54a86n 73R26á12ž

10. 11. 2015 12:40

Dokud bude z veřejných zdrojů hrazen každý nesmyslný výzkumný projekt vysoké školy a studenti univerzit se nebudou finančně spolupodílel na svém vzdělání,nebude nikdy dost peněz ani na platy učitelů ZŠ, ani na vybavení škol. Jakkoliv plakat nad tímto faktem je zcela zbytečné.

Dokud se neoprostíme od fikce, že stát musí organizovat a zajišťovat celý vzdělávací proces,včetně jeho stoprocentniho financování, nikoliv jen plnit kontrolní funkci, bude školství, zejména vysokoškolské, dále víc a víc  zaostávat za celosvětovými trendy.

4 0
možnosti
Foto

No skvělé, děkuji Vám. Škoda, že nesedíte v komisích s rozhodujícími pravomocemi. Nebo alespoň nátlakovými pravomocemi. Kéž by princip osobní zodpovědnosti akceptovali i zákonodárci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2632x
Máma 4 dětí vstřebávající život v severočeské pidiobci obklopené nádhernou krajinou bývalých Sudet.

 

Seznam rubrik