Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Je dobře, že i pidiobce někde v Sudetech umí vyprodukovat šikovnou blogerku.:-)V

0 0
možnosti

J83a37n 98R15á32ž

27. 10. 2015 18:56

Nejprve si musíme vážně odpovědět na otázku: Kdo má mít hlavní zájem na tom, aby děti byly vzdělané a tím lépe uplatnitelné na pracovním trhu. Rodiče nebo stát?

Žijeme pořád v jakési podivné představě, že vzdělání je veřejný statek a tím podsouváme státu odpovědnost za vzdělávání občanů. Podle mne je to zcela nesprávná idea a z toho pramení většina problémů našeho školství, nejenom s Cikány.

P.S. Ve Švýcarsku a Británii se vedou zcela vážné diskuze o odstoupení od Evropské úmluvy o lidských právech, která byla vyvolána, mimo jiným, i prapodivnými rozsudky toho nadnárodního soudu. A Nejvyssi soud spojeneho kralovsví  nedávno rozhodl, že Evropský soud pro lidská práva nemá v Británii vykonatelnou pravomoc.

0 0
možnosti
Foto

Díky. Jednoznačně a nezpochybnitelně je věcí rodičů, v čem a jakým způsobem se jejich děti vzdělávají. Což bohužel najmě levicové vlády nechtějí akceptovat, viz např. dnešní sněmovní hlasování o povinném posledním roku školky a další podobná omezení rodičovských kompetencí. Můžete mi prosím poslat zdroj s rozhodnutím Nejvyššího soudu Spojeného království, o kterém se zmiňujete? To mě hodně zajímá. Děkuji.

0 0
možnosti

.... v podstatě nabízíte řešení,-  žalovat ve Štrasburku školní systém ČR, který diskriminoval průměrné a nadprůměrné, jež nemohli plně rozvinout svůj talent a genialitu díky temu, že byli ve třídě s blbcama ;-D! Verdikt tech Šalamounů bych chcel vidět .....

0 0
možnosti

P13e96t54r 47H41a20l31í11k

27. 10. 2015 13:41

Prostě lze říci, že většina věcí přicházející z EU je naprosto slabomyslná. 

Úředníci z EU jsou nakaženi mesiášským syndromem ale bohužel současně i akutním idiotizmem. Kombinace obojího je vražednápro celou Evropu.

7 0
možnosti

Již jednou jsem Vás za tento blog chválil a dělám to opět. Možná by bylo dobré vložit odkaz na plné znění nesouhlasných stanovisek v českém jazyce. Je to zajímavé čtení.

0 0
možnosti
Foto

Ou, děkuji Vám. V minulých dílech jsem uváděla odkazy na rozsudek v plném znění včetně oponentních stanovisek a máte pravdu, že dnes jsem to vynechala. Doplňuji tedy pro Vás a další přemýšlivé: http://www.errc.org/cms/upload/media/02/D0/m000002D0.pdf

0 0
možnosti

Doporučuji u evropského soudu za diskriminaci žalovat přírodu. Ta je na vině, neboť někomu dá krásu a jinému ošklivost, někomu talent a jinému nešikovnost, někomu inteligenci a jinému hloupost atd. Příroda je největší diskriminátor a proto je třeba ji zakázat!

2 0
možnosti

Bohužel máte pravdu, je to jen tlak na dotažení INKLUZE  ke zdárnému konci. Tedy zdárný konec z hlediska vládnoucí elity znamená, všechny děti s nějakou mentální vadou okamžitě do normálních škol, protože to zbrzdí rozvoj ostatních dětí, a to je přesně to, co si naše vládnoucí elita přeje. Bandu tupců a omezenců, protože pak se snadněji vládne.

Nikdy nezapomínejte na Cicerovu otázku...CUI BONO, komu to slouží, kdo z toho profituje.

7 0
možnosti
Foto

Děsí mě představa, že tohle někdo dělá úmyslně. Chci předpokládat, že zastánci inkluze z hloubi duše věří své pravdě a užívají si dobrý pocit z toho, že se zastávají slabších a dělají svět lepším.

0 0
možnosti

A nebylo těch hloupých hraběcích rad od troubů, kteří o situaci a životě u nás zhola nic neví, tak akorát dost?

4 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2632x
Máma 4 dětí vstřebávající život v severočeské pidiobci obklopené nádhernou krajinou bývalých Sudet.

 

Seznam rubrik